Skip to content Skip to footer

Bereikbaarheid

Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar het Atik Stadion komt: je kunt ons gemakkelijk bereiken. Het Atik Stadion is ideaal gelegen direct naast het treinstation van Roosendaal.

Met het OV...

Trein & bus (de trein stopt naast het stadion en is via een loopbrug te bereiken)Het Atik Stadion is uitstekend bereikbaar met de trein en bus. Vanaf treinstation Roosendaal loop je over de loopbrug in circa 10 minuten naar het Atik Stadion. Kom je met de bus? Neem dan buslijn 112 richting Roosendaal. Stap uit bij halte Roosendaal Station. Vanuit hier ben je in 10 minuten bij het het Atik Stadion. Kom je met het openbaar vervoer? Plan je reis dan gemakkelijk via 9292of de NS Reisplanner.

Met de fiets...

Heerlijk op de fiets naar het Atik Stadion in Roosendaal! Je kunt je fiets makkelijk kwijt in een (onbewaakte) fietsenstalling voor de deur van het stadion of in de bewaakte fietsenstalling bij treinstation Roosendaal. Let wel: om je fiets in de bewaakte fietsenstalling te kunnen plaatsen heb je een OV-chipkaart nodig.

Met de auto...

Via de snelwegen A17 en de A58 rijd je zo Roosendaal binnen. Je parkeert je auto gemakkelijk op het parkeerterrein van het Atik Stadion. Wil je rondom het stadion parkeren? Een event parkeerkaart kost € 5,00.

Parkeer je de auto bij het Atik Stadion? Houdt dan rekening met het volgende:
● Auto’s met aanhangers en autobussen kunnen niet op de parkeerplaats parkeren omdat de slagboom hiervoor niet is ingesteld.
● Een parkeerkaart kun je alleen online in combinatie met een ticket kopen.

Er kunnen zich altijd wegwerkzaamheden voor doen. Wees goed voorbereid en check dus altijd van tevoren of er op jouw route naar het Atik Stadion omleidingen zijn ingesteld.

Dit doe je eenvoudig via www.vananaarbeter.nl