Skip to content Skip to footer

Over ons

Over Zuidwest Events

Midden in de wijk Stadsoevers, dichtbij het station en verschillende uitvalswegen, gelegen aan de Borchwerf 4 Roosendaal, ligt het epicentrum van sport, onderwijs en vanaf 2022 ook van evenementen.

Welkom in Het Atik stadion, welkom bij Zuidwest Events, de event professional die een nieuwe thuishaven biedt aan artiesten en festivals in het zuiden van Nederland. Zuidwest Events bouwt samen met het stadion aan een kwalitatief hoogstaande belevingen voor jong en oud. We bouwen samen aan plezier, geluk en positiviteit.

Het Atik Stadion

Het Atik Stadion was tussen 2000 en 2011 en vanaf 2013 de thuishaven van de Roosendaalse voetbalclub RBC. Het stadion, gelegen op industrieterrein de Borchwerf achter het treinstation Roosendaal, biedt plaats aan vijfduizendtoeschouwers.
Het stadion is het kleinste stadion in Nederland waarbij er aan alle kanten, inclusief de hoeken, zitplaatsen zijn. RBC heeft zich sinds een aantal seizoenen weer gehuisvest in het stadion. Dit is mede mogelijk gemaakt door 8 aandeelhouders die het stadion nu exploiteren.

Hierdoor is het stadion weer terug in de maatschappij en het epicentrum van sport, onderwijsen evenementen!

Bereikbaarheid

Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar het Atik Stadion komt: je kunt ons gemakkelijk bereiken. Het Atik Stadion is ideaal gelegen direct naast het treinstation van Roosendaal.