Skip to content Skip to footer

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor je bezoek aan Zuidwest Events, het Atik Stadion in Roosendaal. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan vooral even onze veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Betalen

In het Atik Stadion is het mogelijk om met stadion munten te betalen. Deze zijn verkrijgbaar bij de diverse afgiftepunten op het evenement.

Plattegrond

Wil je weten waar je je auto kunt parkeren? Of hoe het stadion er van binnen uit ziet? Binnenkort vind je hier de plattegrond.

Roken

In het stadion geldt een algemeen rookverbod. Dit houdt in dat roken in het gehele stadion is verboden. Roken is enkel toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken.

Huisregels

In het Atik Stadion gelden bepaalde afspraken en regels. Deze zijn erop gericht om het iedereen zo veilig en fijn mogelijk te maken.

Bevoegdheden

Medewerkers van Zuidwest Events (Atik Stadion) zijn bevoegd om jassen en tassen te controleren, en om zo nodig – naar het oordeel van de medewerker – goederen in beslag te nemen.

Zuidwest Events kan besluiten (preventief) te fouilleren/visiteren.

Je bent verplicht om je op verzoek te legitimeren.

Zuidwest Events hanteert camerabewaking en zal, zeker in geval van ongeregeldheden of ongevallen, beelden aan derden, waaronder justitie, ter beschikking stellen.

Indien hier noodzaak toe bestaat, is Zuidwest Events gerechtigd het gehele terrein te ontruimen.

Beveiliging

In het Atik Stadion gelden bepaalde afspraken en regels. Wij doen er alles aan om iedereen die zich in en om onze accommodatie bevindt een veilig en prettig verblijf te bieden.

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, updates of winacties door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer nieuws en exclusieve kijkjes achter de schermen.

Tickets kun je gemakkelijk via onze website aanschaffen. Bestel tickets via deze link:

Stadion Zomerfeest met K3

Het Atik Stadion is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar met de auto via de A17 of A58. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op deze website.

Het Atik Stadion is ideaal gelegen naast het treinstation van Roosendaal. Vanaf hier loop je over de voetgangersbrug in 10 minuten naar het stadion. Meer informatie over de bereikbaarheid met de trein vind je op deze website.

Atik Stadion
Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal

Indien je kunt aantonen dat je deze medicijnen moet nemen op doktersrecept mag je de medicijnen mee naar binnen nemen.

Het is niet nodig om je tickets uit te printen. De tickets worden gescand vanaf je mobiele telefoon. Vind je het handig om de tickets wel uit te printen? Dat kan natuurlijk ook. Zorg dat de barcode goed leesbaar is.

Het is niet toegestaan om drinken en/of eten mee te nemen in het Atik Stadion.

Heb je een andere vraag of staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.