Skip to content Skip to footer

Stadion Zomerfeest met K3

19 juni 2022 | K3 in Roosendaal!

Stadion Zomerfeest met K3

Tickets & info

LET OP: TICKETS ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR VOOR DE OCHTENDSHOW, MINI-SOFA TICKETS ZIJN UITVERKOCHT.

Op 19 juni vinden twee shows van het Stadion Zomerfeest met K3 plaats. Er is een ochtendshow (stadionpoorten open 9.30 uur) en middagshow (stadionpoorten open 15.00 uur).

Naast de optredens van oa. K3, Woezel & Pip, Kraatsie en Lot & Loek zijn er springkussens, schmickkraampjes, interactieve spellen en foodtrucks.

Let op! Kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang tot dit kinderfestival. U hoeft dus enkel kaartjes te kopen voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder. 

Groen en Paars vak

Het stadion is verdeeld in een GROEN vak en PAARS vak. Beide vakken zijn identiek qua aanbod. Let er dus op dat je voor hetzelfde vak kaarten koopt als vrienden of diegene met wie je het evenement bezoekt.

Omdat het stadion vrij groot is, hebben we vanwege de veiligheid gekozen voor twee vakken zodat je altijd in de buurt bent van jouw kinderen. Het feestterrein is afgezet dus kinderen kunnen niet zomaar naar buiten.

VIP ticket mini sofa (2 zitplaatsen) UITVERKOCHT

Wil je zeker weten dat je het beste zicht hebt tijdens het Stadion Zomerfeest met K3? En wil je niets liever dan de meiden van K3 ontmoeten tijdens een meet en greet? 

Koop dan nu een mini sofa. Deze biedt plek aan twee mensen (2 kinderen of 1 kind + 1 volwassene) en daarbij krijg je een unieke meet & greet met de meiden van K3 op een externe locatie (Designer Outlet Roosendaal / Rosada). De mini sofa’s zijn recht voor het podium geplaatst in een afgesloten gedeelte.

De ingang van de VIP tickets mini sofa’s is VAK PAARS. Koop je voor 2 kinderen een mini sofa, koop er dan een OUDERTICKET bij. Dit ouderticket geeft toegang tot het afgesloten gedeelte met de mini sofa’s. Je mag bij je kind blijven, we verzoeken je wel om te gaan zitten, dit kan op het veld naast de mini sofa. 

Stadion Zomerfeest met K3 Roosendaal

ZuidWest Events

De leukste stadion feesten van het Zuiden! 

ZuidWest Events organiseert de leukste stadion feesten en festivals van het zuiden. Op onze home pagina zijn de aankomende evenementen terug te vinden. Wil je op de hoogte blijven van het Stadion Zomerfeest met K3 en andere evenementen? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief.